Rövid cégtörténet

Az ASC Adószakértő Kft.-ét az alapítók 1996. október 31-gyel alapították budapesti székhellyel, azzal a céllal, hogy a tulajdonosok által korábban nemzetközi könyvvizsgálói cégnél szerzett tapasztalatokat hasznosítsák. A Kft. egyébként budapesti székhelyét 1999. június 6-val Tatára helyezte át, törzstőkéjét 1999. június 6-val 1.000.000 Ft-ról 3.000.000 Ft-ra emelte. A Kft. megalakulása óta végzett tevékenysége során jelentős referenciákat szerzett pénzügyi és gazdasági területen, de végez könyvvizsgálói feladatokat az önkormányzati és költségvetési intézményi területen is.
 

Tevékenységéből adódó bevételeinek döntő hányada könyvvizsgálatból, pénzügyi gazdasági tanácsadásból, igazságügyi szakértői tevékenységből, adótanácsadásból áll. A fő tevékenységek mellett, a kettős könyvvitelt vezető cégek részére könyvelési és bérszámfejtési feladatot is vállal.
 

Vezető könyvvizsgálója Stamler Jánosné, 1990 óta főállású könyvvizsgáló. Az ASC Adószakértői Kft-nél végzett könyvvizsgálói munka megkezdése előtt nemzetközi könyvvizsgáló cégnél volt ügyvezető, vezető könyvvizsgáló. A könyvvizsgálói munkája megkezdése előtt egy részvénytársaságnál, ezt megelőzően banki területen töltött be vezetői pozíciót. Főállása mellett állandó igazságügyi könyvszakértő.
 

A Magyar Könyvvizs­gálói Kamara nyilvántartásában az ASC Adószakértő Kft., Stamler Jánosné ügyvezető és Emmerné Stamler Erzsébet, ügyvezető is szerepel. Stamler Jánosné könyvvizsgáló "költségvetési minősítésű", valamint "befektetési vállalkozási" és "pénzintézeti minősítésű" könyvvizsgáló is, valamint tőzsdei szakvizsgával is rendelkezik.
 

2010 január 1-től az ASC Adószakértő Kft. igazságügyi szakértői cégként is bejegyzést nyert. Nyilvántartási száma: 009080. Szakterület: könyvszakértő, adó-és járulék, pénz- és tőkepiac.
 

Az ASC Adószakértő Kft., egy családi vállalkozás. A tulajdonosok érdeke a folyamatos fejlődés, ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálása. Ennek érdekében fontosnak tartjuk, hogy folyamatos önképzéssel fejlesszük tudásunkat, megfelelve a növekvő igényeknek.

 

Mottónk:

 

"A szakmai elvárásoknak megfelelő gondos munkavégzés, az ügyfelek megelégedésére, a szakmai megbecsülés megszerzése érdekében"

 

Érdemi munkatársaink:

 

Stamler Jánosné
Üzemgazdász, közgazdász, adószakértő, kamarai tag könyvvizsgáló,
Igazságügyi könyvszakértő (adó- és járulék, pénzpiac, tőkepiac könyvszakértés szakterületen)

 

Bunkhardtné Stamler Éva
Mérlegképes könyvelő vállalkozási és IFRS szakterületen, TB. ügyintéző , könyvvizsgáló asszisztens

 

Emmerné Stamler Erzsébet
Közgazdász, adószakértő,
mérlegképes könyvelő vállalkozási és IFRS szakterületen. kamarai tagként nyilvántartott könyvvizsgáló